10 jun 2011, 11:29

Аутсайдери 

  Poesía » Otra
583 0 0

Аутсайдери



Мяркат се някъде там в тъмнината
почти незабележими.
Изгубват се със тишината,
за обществото те са незначими.


Винаги са игнорирани,
обиждани и ненавиждани.
Но успяват себе си да отстояват
и с всичко да се справят.



Редки индивиди, доста ценни,
хора със идеал.
Не са завистливи и надменни,

а искрени  - с морал.

 


Макар и обречени на самота,
те притежават душевна красота.
Често другите ги подценяват.

Само защото лесно не се дават.

 

Не всички успяват да се борят.
На някои просто им писва,
чудейки с живота си какво да сторят...
Студено тяло на примката увисва.



 

 

 

 

  Различните хора красят обществото, приемайте ги такива, каквито са.

В. Николов

© Веселин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??