25 ago 2009, 10:51

Август 

  Poesía
565 0 6

С котешки стъпки

август пристъпва.

В струйка - жълта и топла -

капчици лято се точат.

Менците пълнят със слънце.

 

За мома неродена.

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??