16 abr 2008, 14:14

Автограф 

  Poesía » Otra
893 0 2

     Измислям нови стихове. Да плача? Не! Това е моят начин.

     Любов ли е? Или отново виждам себе си във чуждо огледало?

     Измислям нови стихове. Това е моят начин да заплача.

     Целувка стъклена усещам.

     А изпокъсаното ми сърце е безвъзвратно спряло...

 

© Илица Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??