16.04.2008 г., 14:14 ч.

Автограф 

  Поезия » Друга
887 0 2

     Измислям нови стихове. Да плача? Не! Това е моят начин.

     Любов ли е? Или отново виждам себе си във чуждо огледало?

     Измислям нови стихове. Това е моят начин да заплача.

     Целувка стъклена усещам.

     А изпокъсаното ми сърце е безвъзвратно спряло...

 

© Илица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??