Летях десет
хоризонта назад,
пак теб целунах
и удавих се.
Счупих си
душата.
На парчета
разбих си
чувствата.
Спрях да те
дишам,
спрях да те
пия.
Включи се
автопилот -
приземих се
в себе си.
Мария Колева ®
© M.M Todos los derechos reservados
Високите скористи и адреналина винаги помагат за това "себе си"
Страхотно и много различно!