29 abr 2007, 0:21

Аз 

  Poesía
664 0 15
Аз

Дори да бях от Бога аз отречен,
дори да бях за пъкъла предопределен - наречен,
дори да бях най-черният от всички зли прокоби
и отделен за най-порочен аз от всички злоби -

то пак щях да бъда това, което представлявам,
то пак щях да бъда себе си и - обещавам -
не бих се променил за нищо на света,
дори да бъда тяло и продадена душа.

Ще бъда себе си и се заричам
от личността си никога не се отричам,
дори да съм отлъченик на ада,
аз ще бъда себе си, дори след края.

1998 год.

© Мими Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??