2 oct 2012, 11:33

Аз 

  Poesía » Filosófica
449 0 1

Искам да чуя различните мнения,

но в главата ми кънти само едно,

вече не се интересувам от другите,

тъй като се блъскам сама.

 

Спрявам се с различни ситуации,

не виждам спасителен бряг,

другите дават само съвети,

изход от един не прозрях.

 

Всеки за себе си мисли,

няма приятел или познат,

светът е жесток и коварен,

изправяш се, падаш или лежиш.

 

Избираме как да живеем,

но труден избор се оказва това,

често до грешки се стига,

които отново поправям сама.

© Мария Недялкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??