Небето говори, устните усещат,
но крехкия спомен е като динамика и делеми.
Разгадах полъха на ветреца с теб,
опознах чара ти със сантиметър от талията.
Погледът ти , гласът ти е като сафир през мен.
Усети ли полъха на младост?
Ти ме докосна, аз пламнах в твойте мисли.
Докосни както преди и съживи душата ми,
както бе крекрехка за нас.
© Десислава Танева Todos los derechos reservados