15.04.2020 г., 23:57 ч.

Аз и небесния рай 

  Поезия » Любовна
679 1 0

   Небето говори, устните усещат,

но крехкия спомен е като динамика и делеми.

    Разгадах полъха на ветреца с теб,

опознах чара ти със сантиметър от талията.

   Погледът ти , гласът ти е като сафир през мен.

Усети ли полъха на младост?

  Ти ме докосна, аз пламнах в твойте мисли.

Докосни както преди и съживи душата ми,

както бе крекрехка за нас.

© Десислава Танева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??