Днес съм тъжна и самотна,
мъчат ме много неща,
чудя се как да задам аз въпроса,
да кажеш най-после- АЗ или ТЯ!?
Минаха дълги години,
ти беше с двете, не със една,
не разбра ли вече коя те обича,
аз те обичам, а също и тя!
Ти
свикна отдавна със двете,но всяка от нас страда в нощта,
обичаш по малко и двете,
но цял живот не може така.
От една от нас трябва да се откажеш,
тя ще остане сама с любовта,
време е вече ти да го кажеш,
избирай най-после- АЗ или ТЯ !?
© Сиска Георгиева Todos los derechos reservados