21 ago 2006, 16:33

Аз исках малко  

  Poesía
598 0 2

Аз исках малко!
Аз исках и всичко давах.
Погледни ме пак,
не виждаш ли,че за теб горя във огън.
Не виждаш ли , готова съм миналото
да истрия и до теб да бъда.
А ти отново неблагодарен си...
Съжалявам , но от тук си тръгвам аз.
Не ми е мястото при теб и твоето не е
при мен.
Не сме един за друг , а друг ме чака с трепет.
Иска да ми подари, това което от теб
не получавах.
Аз исках малко,а давах всичко!

© Кристина Славова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??