18 jun 2010, 12:12

Аз искам 

  Poesía » Otra
873 0 28

Аз искам

 

Пътувам... в тъмния тунел

на днешната статистика

и искам да съм себе си -

не просто някаква...

поредна мистика...

 

и искам... искам,

щом наложи се,

да водя с дните спор,

да имам право да не се тревожа,

да знам, че аз и ти сме от един отбор...

 

че носим заедно

товара на посоките,

че сме създадени

от пясък и любов,

и прах сме в пътя на високите...

 

и че разпаднем ли се

в своя свят, отново облаците

с гръм ще заридаят...

над не-помилвания

мъртъв брат...

 

и че не едно предателство

пътуването ми беляза,

но аз не искам от обида...

не искам

от живота си да сляза...

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??