Аз ли съм това -
в стаята с толкоз хора,
без да съм сама?
Аз ли съм това? - и откога
душата не е гола?
Аз ли съм това -
така засмяна?
Аз ли съм това -
с любов нова
чиста като на дете?
Аз ли съм това -
без любов сега към теб
в моето сърце?
Аз ли съм това -
рисуваща цветя?
Аз ли съм това -
с изпълнена с мечти душа?
Заря, заря, заря!!!
© Нати Todos los derechos reservados
Просто си готова за нов живот!
По-красив живот!
Поздрави!