23 nov 2014, 11:31

Аз не съм! 

  Poesía
273 0 1

Аз не съм това, което бях,

безумие, любов и страст.

Аз не съм това, което бях

загубих себе си, потънах в страх.

 

Зарових спомени, мечти, копнеж,

допуснах в себе си безкрайната тъга,

преобразих душата си, минавайки през водовъртеж,

нараних сърцето си, осъдих се на самота.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

© Деси Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??