Nov 23, 2014, 11:31 AM

Аз не съм! 

  Poetry
274 0 1

Аз не съм това, което бях,

безумие, любов и страст.

Аз не съм това, което бях

загубих себе си, потънах в страх.

 

Зарових спомени, мечти, копнеж,

допуснах в себе си безкрайната тъга,

преобразих душата си, минавайки през водовъртеж,

нараних сърцето си, осъдих се на самота.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

© Деси Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??