Знаеш ли
Аз никога не плача,
особено за тебе,
к у ч к о.
От камък е сърцето ми
студено.
Непробиваема е
моята защита.
Не можеш ти
леда да нараниш.
На него му е все едно
дали трошат го
или го топят.
И в пара
той да се превърне,
през **** му е,
маце, знай...
© Тони Бортолаци Todos los derechos reservados