11 sept 2022, 20:57

Аз от много отдавна съм в Ада 

  Poesía » Otra
225 0 0

Аз от много отдавна съм в Ада

 

Аз от много отдавна съм в Ада

и още дълги години там ще остана,

навярно ще получа голяма награда

за всички болки, несгоди и терзания.

 

И сам Сатаната ще ме потупа по рамото,

както единствено злото го може.

Защо трябваше да идва Дяволът,

аз исках да бъдеш ти, Боже!?

 

Аз исках да бъда щастлива,

нима е толкова трудно?

Малко любов и закрила

и детски глас да ехти сутрин.

 

Имам само мечтите и вярата,

но вече прекалено много тежи,

страшна стихия преминава през тялото,

сърцето ми няма да издържи.

 

07.05.2021 г. (петък, 23:38 ч.)

Поредната самотна вечер…

Ракитово

 

 

 

 

© Айлин Мустафа Еврен Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??