11 jun 2015, 18:25

Аз пак ще ви простя 

  Poesía
300 0 1

И мен ще ме захвърлите на клада,
но аз и тъй ще дишам и пламтя,
щом роден съм да отида в Рая
и там със Ангелите да летя.


И няма никога да страдам,
все тъй ще бъда жив и ще пламтя,
дори да ме изхвърлите във ада,
аз пак ще ви простя!

© Аз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??