6 may 2008, 10:52

аз помня... 

  Poesía
768 0 1

Аз още помня твойте ласки,

твойте думи, нежните слова

нашепваше ми тихичко в нощта:

"Обичам те, за теб готов съм да умра!"

 

От твойте длани по кожата следите още парят

и от целувките ти устните изгарят,

очите погледа ти помнят, сякаш ти стоиш пред мен сега,

тъй ясен спомен пазя за теб.

 

Сега си с нея... ДА... БОЛИ МЕ!

Но аз виновна съм за всичко,

дори сърцето да гори от болка и от мъка,

не ще се върнеш ти!

 

Сега е тя наред да те докосва,

на нея думи да шептиш в нощта

и нея да целуваш страстно

все едно, че идва краят на света.

 

Целувките ти нея ще изгарят,

огънят зя нея ще гори,

за мен остана само пепел,

само споменът в сърцето да боли!

 

За тебе тя е слънцето в небето,

а аз - една от всичките звезди.

За тебе тя е кристална капка в морето,

а аз - една от всичките вълни.

© Стефка Масалджийска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??