1 may 2006, 19:12

Аз привикнала съм да страдам 

  Poesía
996 1 1
Аз привикнала съм да страдам.
Аз не умея да съм щастлива,
а ти за мен си щастие.
Щастие, което не желая,
щастие, което не заслужавам.
Аз привикнала съм да страдам,
да усещам вкуса на горчивите сълзи.
Нищо не казвай, просто си иди,
не искам и теб да обричам на горчиви сълзи.
Аз привикнала съм да страдам,
а ти търсиш щастие,
ти тарсиш любовта.
Аз любов мога да ти дам,
но с щастие не мога да те даря.
Аз всичко в болка превращам,
в болка дори любовта,
затова просто иди си
и остави ме да страдам сама.

© Карина Кирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??