16 abr 2007, 16:43

Аз ще съм навсякъде!!! 

  Poesía
781 0 0
Щом поглеждаш към звездите, ще виждаш в тях моите очи!
Щом те лъхне нежен вятър, ще усещаш моя допир!
Когато вали дъжд и капките нежно се стичат по твоите устни,
ще усещаш моите целувки!
Аз ще съм навсякъде!!!

© Мария Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??