16 апр. 2007 г., 16:43

Аз ще съм навсякъде!!! 

  Поэзия
782 0 0
Щом поглеждаш към звездите, ще виждаш в тях моите очи!
Щом те лъхне нежен вятър, ще усещаш моя допир!
Когато вали дъжд и капките нежно се стичат по твоите устни,
ще усещаш моите целувки!
Аз ще съм навсякъде!!!

© Мария Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??