26 ago 2007, 0:19

Аз съм 

  Poesía
679 0 2

Аз съм това, което съм -
понякога зла и нещастна,
понякога мила и добра.
Любовница и съпруга
за бъдеща душа.
Хищтница съм и понякога овца.
И все пак любов съм
за нечия тъга.
И отнесен вятър съм,
и бездна тъмна.
Но и прилив съм,
и река бурна.
Аз съм стихия, отнасяща души.
И нежност съм, покоряваща сълзи.
Аз съм всичко, което ти не си
и съм онова, което си.


Посветено на С. Т.

© Цветелина Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Да, красиво е, определено... (Началото малко ми се струва, че куца, ама кой съм аз да критикувам)
  • Аз съм просто жена!Харесва ми!
Propuestas
: ??:??