4 dic 2011, 23:42  

Аз съм бойковче 

  Poesía » Civil
507 1 0

Аз съм бойковче ужасно.

Да манипулирам аз умея.

В това време тъй прекрасно

с Лепа Брена чалга пея.

 

Шеф на банкянски бандити,

понатрупал съм аз милиони.

И докато вие си спите -

не важат за мен закони.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??