4.12.2011 г., 23:42 ч.  

Аз съм бойковче 

  Поезия » Гражданска
506 1 0

Аз съм бойковче ужасно.

Да манипулирам аз умея.

В това време тъй прекрасно

с Лепа Брена чалга пея.

 

Шеф на банкянски бандити,

понатрупал съм аз милиони.

И докато вие си спите -

не важат за мен закони.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??