23 jun 2009, 20:06

Аз съм птица без крила 

  Poesía » Otra
701 0 0

Аз съм птица без крила.

Чудя се дали съществуват още хубави неща.

Чувам самотни , биещи камбани .

Виждам само дълбоки, люти рани.

Искам само любов ...

 

Аз съм птица без крила.

Представям си само по-добри неща.

Чувствам всичко със сърцето, докосвам студените му струни.

Тревожа се, че ще остана сама.

Плача, защото вече не вярвам в любовта.

 

Аз съм птица без крила.

Осъзнавам, че ще остана сам-самичка на света.

Казвам си – ще продължа.

Мечтая да срещна любовта. Опитвам се да я намеря.

Надявам се, че ще успея.

 

Аз съм птица без крила ...

 

© Мария Костадинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??