3 may 2008, 13:25

Аз съм с теб 

  Poesía
1584 0 3

Дори през ада да вървиш,
дори с дявола да сгрешиш,
не се притеснявай - имаш мен,
не се отказвай - върви до мен.

 

Каквото и да правиш -
аз съм с теб.
Каквото и да сториш -
аз съм с теб.

 

И с дявола да водиш война,
аз ще бъда на твоя страна.
Дори той душата ми да вземе,
дори той сърцето ми да превземе.

 

Аз ще бъда до теб -
рамо до рамо.
Аз ще подкрепям теб -
приятелко, тебе само.

 

Дори в черен огън да гориш,
от мъки ужасни да крещиш,
до последно ще съм с теб,
до последно ще стоя до теб!

© Александра Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Аз ще бъда до теб -
    рамо до рамо.
    Аз ще подкрепям теб -
    приятелко, тебе само.

    -----------------------

    И аз съм с теб... знаеш го!!!

  • Много е добро Браво
  • Това е много хубаво !
    Браво Алекс
Propuestas
: ??:??