Аз съм огън във вода,
аз съм мъничка вселена.
Аз съм сутрешна роса
и цветна китка подарена.
Аз съм кратка тишина
в на пойна птичка песен.
Аз съм цвят и сивота̀
в мъглива златна есен.
Аз съм лятна капка дъжд,
аз съм зимната снежинка.
Нравът ми не ти е чужд,
аз съм твоята половинка.
© Фатиме Шахин Todos los derechos reservados