Nov 15, 2020, 11:45 AM

Аз съм в три четиристишия 

  Poetry » Other
220 1 1

Аз съм огън във вода,

аз съм мъничка вселена.

Аз съм сутрешна роса

и цветна китка подарена.

 

Аз съм кратка тишина

в на пойна птичка песен.

Аз съм цвят и сивота̀

в мъглива златна есен. 

 

Аз съм лятна капка дъжд,

аз съм зимната снежинка.

Нравът ми не ти е чужд,

аз съм твоята половинка.   

© Фатиме Шахин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??