5 feb 2017, 18:59  

Аз съм Водолей 

  Poesía » De humor, Otra
550 1 2

Ще си боядисам аз косата

в цветовете на дъгата,

татуси ще си направя,

пирсънги навсякъде ще сложа

с кичозни дрешки ще се 

облека!

Няма вече да съм примерен,

няма да живея във контури,

няма да признавам граници,

няма друг да ми реже салама.

Иска ми се да яхна мотора

на живота!

Да разкарам фригидната епоха.

Няма да съм прашна статуетка

забравена на някой рафт...

Искам да живея,

искам да усетя полъха на любовта,

искам да усетя вятъра в косите си,

искам да хвана Бог за-шлифера,

защото съм Водолей,

а ние знаем и можем – всичко!

И безумно можем да обичаме!

 

 

 

 

 

 

© Христо Манчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??