13 feb 2011, 20:08

Аз те чакам 

  Poesía » De amor
640 0 0

 

 

      Ако вечер не чуя гласа ти,

      ще остана

      със будни зеници.

      Ако сутрин не видя очите ти,

      ще остане простора

      без птици.

 

      Нощем идваш желана в съня ми,

      моя пламенна,

      нежна любов.

      Със тревога изпълваш деня ми,

      но го правиш различен

      и нов.

 

      Аз те чакам, тъй както земята

      чака тръпнеща

      пролетен зов.

      Както птици щастливи в зората

      пея химни за тебе,

      любов!

 

 

© Славка Любенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??