14 jun 2024, 17:48

Аз вярвам в тази любов 

  Poesía » De amor
315 2 5

Аз вярвам в тази любов, 
започнала по първи петли, 
на разсъмване. 
Имала всичко в този живот, 
даже и от други, още преди
първо вдишване. 
Аз вярвам в тази любов, 
от пеперуди орисана
по пладне. 
Чух техния благослов
и тихо, нежно наричане
да пламне. 
Аз вярвам в тази любов, 
в песни на щурчета
възпята.
Тя е точно нашта Любов -
Святата! 
Аз вярвам в тази любов, 
дето дори и на стъмване
се разгаря.
Аз вярвам в нашта Любов
и няма да ми омръзне да
го повтарям. 

 

© Людмила Данова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??