Аз вярвам в тихата любов,
онази дето трае със години,
без експресия от чувства
и излишни думи,
без чести срещи,
без "Обичам те", но празно,
без вечери, рози, свещи,
напук на всички приказки прекрасни.
Аз вярвам в тихата любов,
заспивам всяка вечер с нея,
събуждам се, обречена до гроб
да искам, виждам и копнея.
Аз вярвам в тихата любов,
онази, дето в песните я няма.
Отричам се, отдавам тоз живот
на тази си любов в замяна...
© Десислава Танева Todos los derechos reservados