Apr 21, 2012, 9:56 AM

Аз вярвам в тихата любов 

  Poetry » Other
1150 0 4

Аз вярвам в тихата любов,

онази дето трае със години,

без експресия от чувства

и излишни думи,

без чести срещи,

без "Обичам те", но празно,

без вечери, рози, свещи,

напук на всички приказки прекрасни.

Аз вярвам в тихата любов,

заспивам всяка вечер с нея,

събуждам се, обречена до гроб

да искам, виждам и копнея.

Аз вярвам в тихата любов,

онази, дето в песните я няма.

Отричам се, отдавам тоз живот

на тази си любов в замяна...

© Десислава Танева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??