8 oct 2009, 16:20

Азбука на любовта 

  Poesía » De amor
863 0 4

А з ще съм винаги вътре в теб.

Б урята в твойто сърце.

В ятърът, милващ косите ти.

Г аля те, мое сърце.

Д умите – топлят ме, палят ме.

Е динствена ще бъда във мечтите ти.

Ж елая те, обичам те, жадувам те.

З авинаги остава блян в душите ни.

И скам да съм светъл лъч в небето ти,

ко Й то осветява твоя път.

К огато видиш как блестят очите ми,

Л юбов огрява те за сетен път.

М ислите ми – само твои, чувствата.

Н яма ли те – вътре в мен вали.

О гря живота ми – почувства го.

П лача от щастие – знаеш нали?

Р азкри душата ми – оголи я.

С ълзите парят като огън в мен.

Т упти сърце – влудяваща агония.

У смихвам се за тебе всеки ден.

Ф антазия – това сме ние двамата.

Х аресва ни, а истински боли.

Ц елувам те и знаеш – аз съм дамата,

Ч аровният ми принц ще бъдеш ти.

Ш ептя насън, наяве и наистина -

Щ е бъда вечно твоята звезда.

ЛЮБОВ, къде си, чиста, моя, искрена,

Я сна и влудяваща съдба...

© Люба Георева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • лю мила,продължавай да ни радваш с творчеството си.
  • Страхотно е,желая ти много творчески успехи и любов!
  • Радвам се, че ви е харесало
  • охооо....и третото тук.
    Продължавай все така....на ден по едно.
    Отново пожелания за УСПЕХ за напред!!!
Propuestas
: ??:??