* * *
Целувката ти е твърде хладна.
А без чувства не желая да те имам.
Птиците отлитат с крясък
и вече от ръката ти не искат семена.
Аз мога и така...
Целувката ти да е твърде хладна.
А и без чувства - важното е да те имам.
Но птиците отлитат с крясък
далече и от мойта малка длан.
Бих искала да мога и така...
© Жана Райчева Todos los derechos reservados