24 sept 2007, 11:00

* * * 

  Poesía
649 0 0
Тя беше чаровна, той симпатяга,
получи се любовна сага.
Пееха за любов и жадуваха за живот.
Много се обичаха
и един след друг тичаха,
ала когато пораснаха и всеки своя път пое,
те забравиха за любовта
и се върнаха в реалността!

© Нази Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??