1 mar 2020, 18:54

Баба Марта 

  Poesía » Epigramas
927 0 3

Баба Марта да ви е честита,

дарявам ви със бяло и червено,

и прошката днес също се почита,

на всички:... Да ви е простено!

 

Весо: 01.03.2020г.

© Веселин Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??