25 sept 2018, 1:48

Баба Яга за деца +16 

  Poesía » De humor, Para niños, Filosófica, Parodias, Otra
830 0 3

Баба рипала отрано

и запретнала ръкави,

чудни гозби най-отбрани

да приготвя, веч' събрани

са и госте.

 

Коя от коя по-вкусни,

че до лакти да оближат, 

всички пръсти и вси кости,

да се чудят.а пък после

откъде ли е туй "гости"?

 

Баба слага у тигана,

една по една вкусотийки,

"Мухоморчицата" стара,

после всички олелийки!

 

Ех, че сладка, топла гозба...

...и с разперени крилца...

...Ангелчето отлетя...?!...

 

И Тя Баба, като невидела,

яде, яде, не рзбра???

Как ли не можа

...да им сготви пак "Сърнела"!

 

 

П.П: ако не ме цензурирате, поводът беше предизвикателството, което изпуснах, а причината си е моя, съдете ме.?

 

 

© Кат Кат Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • А,не се притеснявай katt, кой не допуска техническите грешки, останалото му е важното. И аз , благодаря и хубав ден!
  • Благодаря, LiaNik, от твоята клавиатура си е комплимент, надявам се ще ме извниш/те за грозният "правопис" , пропусната буквичка. или запетя;( Продължавай да твориш във всички поприща... Поздрави!
  • Интересно...и различно. Поздрави!
Propuestas
: ??:??