26 oct 2019, 23:42

Бай Ганьо политик 

  Poesía » Epigramas
1210 0 1

Бай Ганьо политик

 

Бай Ганьо не е от никого купен,

понеже към всички е чинно надупен.

Защитата от доларови бикини

обаче пред съседи няма да мине.

Защото последните гонят си интереса

и пред пачаври не свалят си феса...

 

© Вили Тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Предполагам, че докато чака най-добрата оферта и геопАтологията ще има нова диагноза... само предположих.
Propuestas
: ??:??