27 abr 2017, 18:53

Бал с маски 

  Poesía » Filosófica
297 0 0

                                                      Бал с маски

 

Животът е като бал с маски,

пъстър и изпълнен с различни краски!

Танцуваме с теб заедно Сега,

един прекрасен танц на Любовта!

С маски красиви на нашите лица,

закрити са нашите лица както някога.

Ти красива си с прекрасна рокля една,

танцувам с теб, държа те за ръка!

Иска ми се това да не спира никога!

Но уви на всеки танц идва края.

Дали ще има точка или само запетая!

Дали когато стане полунощ, ти ще избягаш?

Не, надявам се, не си принцеса, без да се засягаш.

Дали ще те видя отново, истинското ти лице?

Дали отново ще почуствам твоето сърце,

или ще си остана със спомена за твоята маска.

А моят лик за спомен ли е или просто го задраска?

Не маската, а важно е сърцето,

едно сърце, сърцето на детето,

тупти в мен, за теб в моите гърди!

То тупти за теб,за Любовта

 и чувства, че срещнало я е то сега!

Не го ранявай, просто остани така,

бъди Обикновена,естествена жена.

Честна, искрена, Една за мен на света!

 

 

© Валентин Миленов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??