29 jun 2012, 10:06

Баладата на една драма 

  Poesía » De amor
1028 0 1

Ще търсиш ли да срещнеш моето лице,

когато срещу теб стоя,

но за мен те няма?

 

Ще водиш ли борба за моето сърце?

Отключи то за теб врата,

но вкуси измама.

 

Ще протегнеш ли безпомощните си ръце?

Държаха някога мощта...

пропадна в яма.

 

Ще погалиш струните на арфа със перце

да ме върнеш с песента.

Напразна закана!

 

Късно е вече! Някога нашето Слънце

път ясен и цветен огря.

Днес - тъга голяма...

 

Защото имаше миг! На моето лице

изписано бе как горя...

От приказка-драма!

© Кристиана Костадинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Нестандартно, но много красиво и истинско. Браво!
Propuestas
: ??:??