8 jun 2008, 12:19

Бавно... 

  Poesía
504 0 2
 

Можехме да си подарим надежда!...

Подарихме си тъга...

А после изтрихме спомена...

 

Сълзите го измиха...

 

Бавно...

 

© Лилия Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??