Jun 8, 2008, 12:19 PM

Бавно... 

  Poetry
502 0 2
 

Можехме да си подарим надежда!...

Подарихме си тъга...

А после изтрихме спомена...

 

Сълзите го измиха...

 

Бавно...

 

© Лилия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??