18 abr 2016, 12:55  

Непослушна 

  Poesía » De amor
799 3 3

Понякога си лоша. И дори
понякога си страшно непослушна.
Но даже много скарани, след миг
така ми се приисква да те гушна... 

 

И жадно да те любя цяла нощ.
Да те целувам и да те целувам...
Да те изпия цялата. Да бъда лош.
А после просто да ти се любувам.  

 

Задъхани, прегърнати лежим
и сякаш времето е спряло.
Редовното ти "Хайде да не спим",
а след секунди вече си заспала.
 
Навън е тиха утрин. И вали.
Дъждът си композира музика.
В стъклата палаво барабани.
Напевно се отича по капчука.
     
А ти в прегръдката ми още спиш,
отпуснала глава на мойто рамо.
Усмихваш се и сигурно летиш.
Уверена, че теб обичам само.
  
Аз нежно те целувам по носа -
обичам да го правя сутрин тайно.
Приглаждам рошавата ти коса...
И просто знам - обичам те безкрайно.

 

 

 

                                                                        17.04.2016

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??