25 may 2010, 22:43

* * * 

  Poesía
470 0 1

Тя имаше шапка червена

и малко, наивно  носле.

Бе тръгнала с питка и бренди

при своето болно бабе.

 

Забрави за думите майчини,

навлезе в дълбока гора,

цветя си береше, мечтаеше...

Докато не срещна вълка.

 

... Изяде я... Заедно с шапката.

От брендито бавно отпи.

Но после си спомни насладата

от нейните тъмни очи.

 

И тръгна си, скри се нанякъде.

Със друг алкохол продължи.

Днес още си спомня насладата

от нейните тъмни очи...

© Евгения Калъчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • В тази приказка си има и ловец, който срещайки преди това момичето и подава цветето си и си заминава, защото знае, че момичетата не харесват ловците.
Propuestas
: ??:??