21 abr 2010, 6:54

Без... 

  Poesía » Versos blancos
416 0 3

Без целувка, без милувка

животът е прост и лош,

милва, жалва се и само плаче...

Без целувка и любов

няма как да почувстваш

колко хубав е живота

и да изживееш своя миг...

Все едно не си живял

и не си си мечтал,

защото скука те обгръща

и само проблеми изживяваш...

Без целувка и любов

няма, няма нито

щастие, нито поколение...

© Ребека Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??