21.04.2010 г., 6:54 ч.

Без... 

  Поезия » Бели стихове
400 0 3

Без целувка, без милувка

животът е прост и лош,

милва, жалва се и само плаче...

Без целувка и любов

няма как да почувстваш

колко хубав е живота

и да изживееш своя миг...

Все едно не си живял

и не си си мечтал,

защото скука те обгръща

и само проблеми изживяваш...

Без целувка и любов

няма, няма нито

щастие, нито поколение...

© Ребека Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??