Хей, ти! Откъде се познаваме?
Струваш ми се познат нещо май...
И всъщност, защо се разминаваме?
Стари приятели сме, познай!
Да, вярно! Ти беше момчето,
в което се влюбваха всички наред!
Ти беше онова момче, което
ги имаше само за бройка над пет.
Да, сетих се... и мен си ме имал!
Само че аз те обичах.
Единствена аз от всички останали
на теб денонощно се вричах.
С теб чувствах се малка принцеса,
мислех, че имам света...
Но ти, както всички, и мене остави,
а днес си без всякакво чувство за вина...
© Мартина Ватева Todos los derechos reservados
П.С. Това стихотворение, както и другите , които съм публикувала, са написани преди 3-4 години, затова не са най-добрите ..но пък ми навяват много спомени и емоции , които съм изпитвала тогава..