7 dic 2008, 23:09

Без цвят 

  Poesía
773 0 1

Цветното от мене взе...

от палитрата със мои цветове.

Красиш душата си с тях;

а в мен остана спомена, че бях...

© Милена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??